Du är här: Startsida > Vår filosofi

Valutaväxling

Vejret Budapest

Vår filosofi

"När hemma bra men borta bäst!"

Vår filosofi och målsättning vilar på följande pelare:

Kvalitet:
Många av våra valda resföremål är minst tre  stjärniga ( ***) hoteller , belönade enligt internationell hotell klassifisering. De flesta har ännu fler , helst 4 -5 stjärnor  ( *****) !  Dessa rangordning  som kategoriserar alla hotell i världen ger en international  bedömning av kvalitet och högre standard. Du får  en självklar värdefull och prisvärd hotell med högre klass i så fall!

Prisvärdhet:
Genom  många enskildt  förhandlade avtal med våra utvalda  partner vill vi erbjuda våra kunder ett  prismässigt gynnsamt anbud på alla våra erbjudanden. Du betalar INTE till oss i förväg;  för boenden betalar du efter utcheckningen ( ev. förskottsbetalning kan krävas av hotell)  och för övriga aktiviteter direkt  vid kassan eller på deras hemsidan.   Du lägger ut pengar bara på  flyget, innan du reser.

Praktiska:
Vi har gjort det enkelt för våra kunder; hotellsamling +  transfer + tilläggs program och aktiviteter + bildguider + alla nödvändiga info ( se fotnoter..) för en lyckad semester. Vare sig det handlar om en veckoslut eller lite mer. Vi avlastar hotellen och andra våra partner  med  reklam-, marknadsförings-, och bokningsarbete samtidigt  genom våra kontaktnät ger vi  flera tilläggsaktivitet och program erbjudanden till våra kunder för att kunna göra  „utanför ramen” val. Detta för bland annat att främja individens eget val och gynna för improvisativa lösningar  av olika aktiviteter.

Trivseln:
I Ungern är allting nära – med att hyra en buss  kan vi förmedla en " tripp "  från Budapest  till Ungerns många sevärdheter ute på landet  till kurort, rekreation i  slott eller till Balatonsjöns stränder . För nöjen erbjuder Budapest ett rikt och varierat utbud av små kaféer, konditorier, restauranger, pubbar  och  nattklubbar av bästa europeiska klass. Har vi nämnt de avslappnande badbesöken med massage, kosmetiska behandlingar m.m.? Budapest är den stad som sover aldrig  heller...

Kunskapen:
Att besöka andra länder , träffa  andra folk , lära känna världen utanför vår egen skandinavisk kultursfär ger mer perspektiv på vårt eget samhälle och inte minst på det liv vi själva lever.                                                                                      

Förkunskapen:
Med Relaxresors hjälp kommer du väl förberedd på resan. Det gör att du kan få ut det mesta av dina aktiviteter  och upplevelser. Samtidig kan känna dig tryggt i ett främmande land medan i samma veva kan också planera dina egna lilla äventyrer. I  länkarna nedan kan du läsa mer om landet, om folket , om Budapest,  och hitta andra  guide-broschurer ( några på engelska ) och kartor.

SSL  ( Säkerhets Policy  )
De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke. Vi använder enbart information för att kunna ge dig en bra service.

Relaxresor Hungary  team

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: