Du är här: Startsida > Internetpolicy

Valutaväxling

Vejret Budapest

Internetpolicy

a. Skyddande av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas på webbplatsen eller i förbindelse med användning av relaterade tjänster, eller som i övrigt registreras i förbindelse härmed, behandlas av  Relaxresor  Hungary  och eventuella externa samarbetspartners ( t.ex. hotell ) med största omtanke och respekt.

Relaxresor  Hungary  tillåter aldrig tredje part att använda dina personliga uppgifter i marknads- eller kommunikationssyfte. Namn, adress och e-mail överförs normalt okrypterat när du skickar dem till oss. Vi vill göra dig uppmärksam på att information som sänds okrypterad via externa nätverk (internet) inte är tekniskt säkrad. Vi använder endast dina uppgifter till att uppfylla våra åtaganden i förbindelse med hantering och administration av reservationer, betalningar och biljettutskick.

Vi garanterar säker behandling av kontokortuppgifter med säkerhetscertifikat SSL på sajten med Thawte® SSL123 Certificates.

Efter beställning kommer du dessutom att motta en bokningsbekräftelse via e-mail. Av dessa anledningar och beroende på vilka researrangemang du har valt kan vi eventuellt vara tvungna att vidarebefordra dina personliga data till företag. EJ kontokort uppgifter!  Detta gäller företag som är involverade i din resa och med din resa relaterad service. Exempel på företag kan vara  flygbolag, partnerflygbolag och andra partnerföretag, resebyråer, statliga myndigheter, kreditkortsfirmor etc.

b. Personuppgifter i marknads och kommunikations syfte

För att kunna presentera olika erbjudanden och service som vi anser att du som kund kan ha speciellt intresse av använder Relaxresor  Hungary dina personliga data ( email ) i marknads- och kommunikationssyfte.

Allt för du ska känna dig säkert!

Relaxresor Hungary

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: