Valutaväxling

Vejret Budapest

Spa; termal-, hälsobad och spahotell

"SPA är en kroppslig avkoppling som även din själ trivs med"

 

SPA  i dag innebär i första hand kroppsvårdande behandlingar av olika slag, avstressande aktiviteter, träning och kost i friskvårdssyfte.

SPA i Ungern är  synonymt med Salus Per Aqua - hälsa genom vatten. Landet  är oerhört rikt på termalvatten. I europeiskt mått är det nästan enastående.

 

För dem bästa SPA hotell erbjudanden i Budapest , klicka på bilden!

                               

                        

Ungern är oerhört rikt på termalvatten och dem positiva egenskaper av termalvatten används sedan flera hundra år tillbaka inom SPA och medicinskt välmående i samband med olika kurbehandlingar och kosmetiska behandlingar.

Här kan du läsa mer om  termalvattnet egenskaper, bad/kurort och att lindra  värk och smärtor i kroppen vid bl.a. magbesvär, reumatisk och ledbesvär,  benskörhet, diskbråck, ryggskott, gynekologiska sjukdomar m.m. nervsmärta och smärta i ryggraden eller kotor, njursjukdomar och andra metaboliska sjukdomar.

Här på  Spa/Termalbad  sida finner  du våra rekommendationer till  flera hotell och resorter med verksamhet  kopplat till olika former av SPA och  behandlingar av olika åkommor . Här kan du välja boende samt sköna behandlingar  i Budapest eller ute på landets åtskilliga kurorter. Här på sidan finns länkar till många handplockade  utvalda partnerhotell som vi vet har de bästa erbjudande och högsta komfort för att du ska må bra på det bästa sättet som erbjuds.
 

 

Dessa ovan nämnda sjukdomar eller åkommor med besvär och lidande låter oroande men tyvärr är det dagens verklighet bland många svenska pensionärer eller arbetare i högre åldrar. Relaxresor Hungary vill mer än gärna genom sina erbjudanden ge dig valmöjlighet till olika smärtlindrande behandlingar med hjälp av den helande termal och hälsovatten samt med  hälsofrämjande vård och terapi i Ungern.

De flesta hälsokällorna innehåller höga mineralhalter och salter vilket gör att termalvattnet får helande och medicinska egenskaper. Vattnet innehåller huvudsakligen lösliga mineraler och mycket väl lämpliga för både bad- och  drickskurer. Förutom vattnets fysiska egenskaper (temperatur, hastighet, lyftkraft, med mera) spelar de upplösta ämnenas inverkan också en viktig roll, till exempel genom andningen och drickskurer.

Budapest till exempel är världens tätaste stad när det gäller termalbadhus och spa samt har en av de rikaste jordvärme- och läkande vattenresurser i världen.

* Läs mer detaljerat om Wellness/Spa  i SPA i Ungern och SPA i Budapest

Tveka inte! Skriv gärna till oss!

 

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: