Du är här: Startsida > Allt för Par

Valutaväxling

Vejret Budapest

Allt för Par - Hotell och program i närheten

Romantik & mys

" Att kyssas krävs det alltid två.."

Relaxresor  skulle mer än gärna bidra till och knyta samman människor som går från ensamhet till parförhållande.  Vi  erbjuder  resor och gemensamma program för par att lära känna varann, ha roligt tillsammans,  njuta av tillvaron och  börja forma förhållandet.

För att ha känslan ostörd frihet , att lyssna på och lära känna varann utan att bli störd av omgivningens påverkan sammanställde vi några trevliga boendeförslag från hotell till slott.

Flera  hotell bjuder på en mer avslappnande tillvaro, vissa har till och med  mer  romantiska inslag än vanliga hotell kan erbjuda. Vi har flera programförslag för  par att sträva runt  och få en minnesglimt  av den vackra och kärlekinspirerande staden , Budapest och det vackra landet.

Vi rekommenderar till några riktiga romantiska ställe, seighseeing, rundvandring, gemensamma aktiviteter samt  restauranger och nattklubbar också.

Välj gärna ett boende i spalten här  vänster, samla ihop några roliga , romantiska program med enhet  till Era gemensamma  intressen, lägg dem tillsammans i samlingskorgen och skicka  intresseanmälan.

Vi kommer att erbjuda ett komlett  programpacket  till Er. Tveka inte. Kärleken kan vara bara en armsträckning  bort. Och Budapest är så pass nära!

Njut tillvaron! Tillsammans!

„Att kyssas krävs det två!”    Det visste Ni redan!  Eller hur?

Tveka INTE! Skriv gärna till oss!

 

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: