Valutaväxling

Vejret Budapest

Upplevelse för tjejer

Shopping & möhippa och andra roliga grejer för tjejer..

" Goda vänner och trevligt sällskap gör timmarna alltid roligare..."

Låt tjejresan bli mer än en (sällskaps)resa, det ska vara ett äventyr också!  Här på sidan för tjejer visar vi upp och rekommenderar  flera av våra utvalda hotell, fritidsprogram, skönhetssalonger och shopping idéer  för tjejer som funderar på att ta en välbehövlig paus från vardagens stress och slit.

Vi har valt ”huvudstad-ligen” Budapest för att vi ska kunna erbjuda ett storstadsäventyr  kombinerat med avslappnande bad, skönhetsbehandlingar  eller seightseeing oavsett om du ska åka på en längre spa weekend , sova flera nätter på ett spa hotell, eller bara åka bort för en långhelg i en av Europas vackraste huvudstäder;  Budapest.

MÖHIPPA;  program-/ hotell förslag m.m. i Budapest

 

Samla ihop tjejgänget och njut av en helg med välbefinnande i centrum. Ta med dig bästa väninnan, ”kvinnosläkten” eller en gammal kompis och unna Er en mysig tjej-spa-weekend tillsammans.

Födelsedag, långhelg, påsk, möhippa eller bara en helt vanlig helg som ska firas? Oavsett vilket finns det många skäl till att åka bort tillsammans och unna sig vardagslyx i form av spabehandlingar, gourmet, sköna bad, vinprovningar och flera roliga dags-, och kvällsprogram i Budapest.

Flera fritidsaktivitets  förslag hittar du här till vänster i spalten - som ständigt aktualiseras - under " Sök program " . Boende förslag finns i knappen " Hotell rekommendationer " längst nere i sidan.

 Att resa till Budapest tar bara ett par timmar. Att flyga  med t.ex  Wizzair  - som vi rekommenderar starkast – gör resan tidsmässig  gynnsam  för att inte glömma den ekonomiska aspekten heller för vistelsen i landet.

Ungern erbjuder fortfarande billigare spa/ skönhets behandlingar och badbesök m.m. med mer behållning i plånboken och med jämförbar  kvalitet än det vi skulle kunna få i Sverige. De flesta spaställen i Sverige kostar t. ex bara en Shiatsu behandling så mycket som en resa till Budapest  med Wizzair ( eller med andra lågprisbolag ), tur och retur! Ni kan t.ex. flyga utan att betala för ert handbagage på 10 kg per person eller ta med er endast en enda stor resväska för flera medresandes ”accessoarer” inuti.

I finanskrisens spår har närturismen fått ett uppsving och många kvinnor känner  inte alltid ett behov av att åka långt för att ha trevligt. Ibland är det till och med bättre ju kortare resan är, eftersom man då istället kan unna sig lite extra när det gäller mat och härliga skönhets- eller spabehandlingar. Dessutom blir helgen extra lång när man drar ner på restiden.

Att gå i en shoppingrunda i Budapest kan vara lönsamt också, men tänk då på att ha en extra resväskan med till hemfärden.

Flygtiden mellan t.ex Malmö-Budapest är bara ca en halvtimme längre än Malmö-Stockholm!

Behöver Ni råd? Vi kan lägga ihop ett förslag till en lyckad tjejweekendpacket eller Ni kan komponera själv och välja flera program här vänster i " Sök program " och samla dem i Samlingskorgen!

Välj gärna hotell  i " Hotell / boende sökning "  spalten , välj gärna program och aktivitet i " Sök program " spalten här vänster.  Boka gärna själv boende och lägg program - vad Ni intresserad av -  i Samlingskorgen. Vi skickar även aktiviteter/program förslag till Er skräddarsydd  för gruppen.

Spa-mys och lugn vistelse eller mer spännande, upptäckresande  helgdagar. Avslappnande sköna bad på dagen, mer kulturella äventyr, nattliv i sena timmar. Välj själv! Vi hjälper till!  Att resa utan barn, att resa utan den andra hälften… Det har med sina välbehövda fördelar! Tillåt dig bara att njuta - och kroppen sätter själv i gång processen!

Den mentala stress många lever i – dag efter dag, år efter år – tär på oss. Men vad vi kanske inte vet är att motvikten till den stressfyllda tillvaron finns inom oss själva. Bara vi tillåter oss att varva ner och njuta av det som gör att vi mår bra!

Relaxresor  Teamet.

P.S: Om Ni föredrar att resa med era pojkvänner , bara Ni två eller flera  par tillsammans , ta gärna en titt inuti   för Par  huvudgrupp och läs om våra erbjudanden där!

Tveka inte! Skriv till oss!

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: