Valutaväxling

Vejret Budapest

Golf - Hotell och närliggande aktiviteter

"Golf är inte enbart sport det är mycket mer än så ...."

Ungern har blivit ett nytt golfresmål på svenskarnas golfresekarta inte minst för närheten till Sverige.

 Ungern hade redan som grund det vackra  landskapet och  europiska klimatet. ( man kan i genomsnitt lägga +5 grader  jämfört Sverige ) Tillkommer gör den goda maten , den otroliga serviceandan och dem prisvärdiga erbjudanden!    Vi har valt banor med nära  avstånd till Budapest. Vi vill att du ska utnyttja tiden till ditt spelande hellre än att resa flera mil och många timmar. Därför valde vi boenden  nära golfbanan och förslag till några aktiviteter som vi rekommendar efter rundans slut. Vi samarbetar med 4  utvalda golfklubbar nära huvudstaden;

Pannon Golf & Country Club

Under besöket hos Pannon Golf & County Club ( 45 minuter från Budapest)  hittade vi en utmärkt nybörjar-greenfee för nybörjare i början  av golfkarrieren och vi beundrade det underbara gräset för proffsen.  Det var tätare växt och vackrare än en ny heltäckningsmatta.  Alexandra ( schweiziskan,  ägare av Pannon Golf, pratar flera språk ) körde oss runt med en av sina golfbilar. Försiktigt  - nästan under gräsmattan - för att inte störa de spelare som var helt uppslukade i spelet på det perfekta gräset.

Tata Old Lake Golf Klub

Nära Budapest ( 40 minuter ) hittar vi en av Ungerns mest fantastiska golfbana med eget herrgårdshotell. 18 hål , tävlingsbana ( par 70) med fina greens , sjöar, vattendrag och gamla mäktiga träd. Framför banan ligger ett elegant, familjärt klubbhus och själva slottshotell.  Tillsammans med övningsbanor ( driving range, chipping-, och putting greens, par-3 övningsbanor ) bildas en förträfflig enhet för att tillfredställa alla golfares önskan och behov.

Forest Hills Golf & Country Club

Banan ligger ca. 120 km från Budapest, 160 km från Wienna ( Österrike)  och ca. 40 km från Balaton ( Ungern och öst-europas största sjö) i ett av Ungerns vackraste skogsområde. Forest Hills erbjudande och service utanför golfspelande  är en överraskning för alla golfare som åker med familjen. Utöver själva golfen erbjuder dem olika familjeaktivitet såsom ridning, cyckling och tennis. Professionella barnskötare/babysitter  passar upp barnen och väcker deras kreativa uppmärksamhet med olika lek och sagor medan Du lugnt  få spela på banan.

Royal Balaton Golf & Yacht Klub

 Det första 18-hålige golfbana i landet som genom många  ökända internationella  tävlingar är på väg att bli en riktigt pärla på golfkartan i Ungern. En av dem vackraste banorna i landet. En stenkast från Balatonsjön!

Att tänka på innan resan: Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på flyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Transfer av golfbagar mellan flygplatsen och hotellet i allmänt bekostas av resenären. Golfbagar tas med i transferbussen i mån av plats och då mot en mindre avgift. Om du har förhandsbokat golfpaket ingår transport av din golfbag mellan flygplatsen och hotellet i resans pris. Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris ca 50–100:-.

HCP-gränser/greenfee  Alla handicapgränser hittar du i banfaktan. Ett tips är att alltid ta med ett handicapsbevis på resan, då klubbarnas kontroller ibland är synnerligen noggranna. Handicapsbeviset kan du skriva ut från golf.se när du loggat in med ditt golf-id eller så kan du kontakta din golfklubb.

Välkomna och njut utav denna  underbara sporten här i Ungern!

Tveka INTE!   Skriv gärna til oss!

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: