Du är här: Startsida > Bad, kurort

Valutaväxling

Vejret Budapest

Széchenyi Badet Budapest

Byggnadskomplexet  av Széchenyi badet byggdes av  neobarock stil  och grundades året 1913, och ger en inblick om den habsburgska atmosfären vid den tidpunkten då. Flertal ångbastu, vanliga bastu och kallvattenbassänger påminner oss om nordiska ( finska) badtraditioner. 
Det finns ett stort utomhus område med 3 bassänger för män och kvinnor och 15 olika pooler där inne. Széchenyi spa erbjuder en mängd olika wellness services och behandlingar, som lerinpackningar eller kolsyrat bad.


Varje källa innehåller olika typer av mineraler, och det innebär att de har olika läkande egenskaper. Några av dem rekommenderas för behandling av reumatism, andra är effektiv vid läkning av sjukdomar i nervsystemet eller i leder och muskler. Helande vatten är perfekt som terapeutiska rekreation. Nacke och rygg massageduschar i utomhuspoolerna starkt rekommenderas! Széchenyi badet är det bästa spa i Budapest för en dag med familjen.  Inträdes priser ,massage och packet priser hittar du i länken ( öppnas i nytt fönster )

Szechenyi / Gellert bad inträdes & massage & packet priser

Erbjudandet har hamnat i samlingskorgen.

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Gästbok

Made by: