Valutaväxling

Vejret Budapest

Casati Hotel BudaPest, 1 hotell-4 stilarter

Bästa pris från 343 SEK / person Se bästa priset - online bokning!

Casati BudaPest Hotel är ett 25-rums ( två bäddar ) underbart designat, ombygd och nyöppnat ( juni.2012 ) hotell i centrala Budapest. Tidigare bar namnet Hotel Pest.  Nuligen - den historiska 1800 tals byggnad - renoverades och bytte namn till Casati BudaPest Hotel. Den nya ägaren och styrelsen  har skapat ett underbart trendigt hotell. Byggnaden har på utsidan en typiskt arkitektur för Budapest, inuti hotellet det atrium liknande uterum öppnar ett anblick mot himlen och skapar en trivsam oas för gäster.

Rummen och sviterna på Casati BudaPest Hotel kännetecknar olika designlösningar och med sina atmosfär framkallar olika sinnelag. Känn dig fri att välja mellan dem fyra inredningsstilar: "CLASSIC", "COOL", "NATURLIGT" och "HEAVEN".
Hotellet och rummen är inredda med originalmålningar, så att  gästerna kan uppleva och se konst på ett nytt och upptäckande sätt.
Hotellets koncept är att blanda modern design och konst med lyx-komfort samtidigt bevara den ursprungliga byggnadens själ som kulturarv.

CLASSIC rum: Dessa rum blandar harmonisk och noggrant  gammalt och nytt. Den eleganta blandning av antika möbler och oljemålningar ger lyx-komfort känslor.

COOL rum: Dessa bohemiska, hip rum är designade och målade av framstående konstnärer från Budapest. De fantasifulla väggmålningar skapar en verklig unik och rolig stämning på "cool" rum med modern designmöbler som sammansmälter design och stil.

NATURELL  rum: Kombinationen av tradition och komfort speglar dessa rum en avslappnad värme, naturalistisk design och mjuka texturer.

HEAVEN rum: Dessa minimalistisk inredda  rum använder en subtil kombination av silver och vitt för att skapa en luftig, ljus atmosfär. De är inredda med ursprungliga konstverk av samtida ungerska konstnärer.

Frukost: Varje morgon välkomnar hotellet dig med en ny spännande dag och med en härlig frukostbuffé ( ev.  till ditt rum, med tillägg).

Rumservice är tillgänglig från kl. 7 på morgonen till  kl 18 seneftermiddag.
 
Koppla av i hälso-och fitnesscenter: Förutom  erfarna massörer  hittar du också det en finsk bastu och ett Chill-Out rum  runt av byggnadens historiska brun mitt på bottenvåningen.

Erbjudandet har hamnat i samlingskorgen.

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Gästbok

Ett av dem mest trendiga hotell i Budapest. Nära till allt!

Made by: