Valutaväxling

Vejret Budapest

Dental/ Tandläkare i Ungern

Tandvård i högre graden

Här på Dental sidan skulle vi mer än gärna göra Er uppmärksamma på våra erbjudanden för tandvård och dental behandlingar i Ungern. Lägg märke till tandvården i Ungern som är på hög europisk  nivå och håller jämförbara kvalitet med meriterade tandläkare och jämförbara lägre priser än i Sverige!

Flera tusen skandinaviska tandvårdspatienter  åker till Ungern att söka tandvård, varje år!

Du kan  spara stora summor på tandvården inklusive resan och rekreation inräknat!  Väljer du oss, ska du ha råd samtidigt på semestern också!! Du kan få tandvård , samtidigt resurser kvar för njutningen av spa, skönhetsbehandlingar och roliga aktiviteter. " Ett litet hål i tanden kan åstadkomma ett stort i plånboken! "

Behandling för vitare tänder, insättning av implantat, göra om tandkronor, tandradsfasader, proteser, bryggor m.m. görs av våra partnerkliniker garanterat rutinerat och kostnadseffektivt sätt.

 

Kolla gärna här våra partner klinikers erbjudande som utökas kontinuerlig med tiden för det bästa och varierande erbjudandens skull; såväl i Budapest eller  på landet ( nära spa/hälso hotell ).

BudapestOxygen Medical Dental tandläkarmottagning

På landet:

Ungern har blivit tandpatienternas Mecca  nr  1. vad gäller bra,  billig och kvalitativ tandvård i Europa!  Patienter med behov av bra och billigare tandvård kommer från när och fjärran. Inte enbart t.ex. från  England, Skottland, Irland, Frankrike, Tyskland, Österrike  och Norge,Danmark, Sverige utan från USA och Japan också!  Ungern har blivit ett stormakt på tandvårdens karta i Europa. Flera tusen skandinaviska tandvårdspatienter  åker till Ungern att söka tandvård, varje år!

Vi har  flera  kliniker till samarbetspartner i Budapest och på landet i större städer; nära hotell, termalbad eller själva Balatonsjön. 

Ifall resan sker ensam eller i mindre grupper ( reser mindre än 8 personer samtidigt )  möter  Relaxresor guide eller vår chaufför  Er vid  ankomsten vid flygplatsen i Budapest.  Efteråt guidas Ni  till boendet och följer guiden/chauffören senare till kliniken för att presentera Er till läkaren där.

Vid större grupper (mer än 8 personer) följer Relaxresor medarbetare/guide-tolk Er med resan och ordnar allt  tekniska arrangemang i Budapest. Från boenden genom  själva  behandlingen  och till bokningen av olika aktiviteter och program.

Snabbguiden:
- Lämna intresseanmälan till oss  via formuläret  dvs.lägg erbjudandet i samlingskorgen eller skriv bara ett mail;  info@relaxresor.se   Markera gärna vilken datum planerar du resan i.
- Beställ sedan flygbiljetten  och meddela oss om den exakta tider och flyget.
- Vi bokar din undersökning på kliniken när din flygbiljett är bokad.
- Vi bokar rum på hotellet som du har valt i urvalet hos oss ( se hotell rekommendationer ) enligt dina intstruktioner och önskemål.
- Vi ordnar  hämtning/lämning på flygplatsen vid ankomst och hemresa. På flygplatsen i Budapest  möter du  vår medarbetare/chaufför som kör dig  till hotellet. Tidsschemat med första besöket på kliniken får du snarast.  Du kommer efteråt överens med tandläkare om följande tider och behandlingar.

Viktigt ta med EU-kortet

Den som är socialförsäkrad i Sverige har rätt till ett europeiskt sjukförsäkringskort, som kallas EU-kort. Det visar att man ingår i det svenska socialförsäkringssystemet och kortet garanterar att man under en tillfällig vistelse inom EU, på Island, i Liechtenstein, Norge eller Schweiz får akut eller planerad  tandvård till samma pris som de som är försäkrade i det land man befinner sig i.

Planerad tandvård ersätts i efterhand

Om man väljer att söka tandvård utomlands har man rätt att få viss ersättning för vården om den utfördes inom EU, i EES-länderna Island, Liechtenstein eller Norge. Då får man räkna in kostnaderna i det så kallade högkostnadsskyddet för tandvård som finns i Sverige. Man kan också använda sitt svenska tandvårdsbidrag.

Priserna hos våra partnerkliniker tål mycket att jämföra! Du kan ha råd på minisemester, spa, "shopping " av kläder, sko,  besöka restauranger , göra minnesvärda utflykter... Priserna är omvandlade  till svenska kronor med kursen 1 SEK ( Krona )  till ca.33 -34  HUF ( Forint). Kolla gärna den aktuella kursen   " Valutaväxling "  tjänsten  i vänsterspalten  här  på sidan.

Tveka inte att ta kontakt med oss. Det kan bli en mycket lönande "affär" för Dig!


 

Alla kommentarer

Kommentera, diskutera

Vi bibehåller rätten att redigera opassande innehåll.Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket!

Hitta Skype

My status

Aktuella erbjudanden

Kontakta oss

Relaxresor Hungary

Öppettider: vardagar, kontorstid


Mobil Sverige: +46 762 95 95 45 / Georg

e-mail:  info@relaxresor.se

Chatt på  Skype:    "relaxresor.hungary "

Made by: